Centralist
Home -  Centralist

Regio Desselgem, Harelbeke

Al ruim 25 jaar lang biedt de familie Degezelle – Vanden Buverie  een persoonlijk onthaal, de nieuwste technieken en bouwproducten aan. Ecologisch werken en verwerken is onze missie. Daarom werken we met een circulair proces. Bouw- en sloopafval afkomstig van afbraak-, grond- en wegeniswerken worden gerecycleerd (gebroken en gezeefd) tot gekeurde materialen welke terug in de bouwsector aangewend kunnen worden. Dankzij een sterk team van medewerkers zowel op de site in Desselgem als Harelbeke zijn we een betrouwbare partner.

Wie is onze nieuwe collega?

Je bedient de betoncentrale dmv de computergestuurde doseerinstallatie volgens de afgesproken planning. Je geeft de gepaste leverbonnen mee met de chauffeurs en zorgt voor het correct laden van de mixerwagen. Daarnaast coördineer je ook de aanvoer van de grondstoffen.

Je neemt de nodige maatregelen indien afwijkingen vastgesteld worden en houdt toezicht op de parameters van de installatie. Ten laatste zorg je ook dat storingen aan de installatie snel worden opgemerkt en opgelost waarbij je de nodige hulp aanspreekt.

 

Waarvoor doe je het?

We bieden je een functie in een groeiende onderneming waarbij je terecht komt in een samenhangend, respectvol team en een moderne centrale. Binnen de groep krijg je de kans om zelf initiatief te nemen en krijg je de vrijheid jezelf verder te ontplooien. Je krijgt een competitief loon aangeboden en de kans om steeds opleidingen te volgen in kader van je functie.