Betonpompbedienaar
Home -  Betonpompbedienaar

Regio Desselgem, Harelbeke

Al ruim 25 jaar lang biedt de familie Degezelle – Vanden Buverie  een persoonlijk onthaal, de nieuwste technieken en bouwproducten aan. Ecologisch werken en verwerken is onze missie. Daarom werken we met een circulair proces. Bouw- en sloopafval afkomstig van afbraak-, grond- en wegeniswerken worden gerecycleerd (gebroken en gezeefd) tot gekeurde materialen welke terug in de bouwsector aangewend kunnen worden. Dankzij een sterk team van medewerkers zowel op de site in Desselgem als Harelbeke zijn we een betrouwbare partner.

Wie is onze nieuwe collega?

Je hebt een passie voor beton en een rijbewijs C(E).

Je bent leergierig en wenst een uitdagende functie.

Orde, netheid en klantvriendelijkheid zijn belangrijk voor je.

Je start als mixerchauffeur en krijgt een interne opleiding bij de huidige betonpompbedienaar. Zo krijg je de kans deze belonende en mooie functie te leren van nul.

 

Waarvoor doe je het?

We bieden je een functie in een groeiende onderneming waarbij je terecht komt in een samenhangend en respectvol team. Je krijgt een competitief loon aangeboden met extralegale voordelen. Het werk is voornamelijk in eigen regio waarbij je steeds de kansen krijgt opleidingen te volgen in kader van je functie. Je hebt steeds kans tot doorgroeien binnen het bedrijf.